Pillerformad väckarklocka


Denna underbart läckrea väckarklocka, som är formad som ett piller är ett måste i hemmet, ska införskaffa mig en sådan, en gul. Pascal Barde från designföretaget Sequoia Studio är mannen bakom designen. Gélule är namnet på klockan, det franska ordet för kapsel.


Pill-shaped Radio Clock


Vad tycker ni, är den läcker?

Här kommer även en liten film om klockan och dess konstruktion.


Japanska skräckfilmer #3


Här kommer nästa uppsättning med covers på japanska skräckfilmer. Tyvärr vet jag inte och jag har dessvärre inte checkat upp vad filmerna heter, får jag tid för det framöver ska jag göra det ifall det finns intresse.


Japanska skräckfilmer #2


Här kommer två ytterligare omslag för två andra japanska skräckfilmer, totalt kommer jag att visa 18 styckena och kanske ännu fler om jag har ork och lust. Har inte sett någon av dessa filmer heller, jag bara njuter av de läckra omslagen.Japanska skräckfilmer #1


Tänkte börja visa några helt underbara filmcovers och då för japanska skräckfilmer. Tar två i taget så det inte blir så himla många på en gång. Jag har inte sett dessa filmer som jag visar omslagen på, jag bara gillar hur japanska filmer, oftast skräckfilmer, har så underbara covers.

En del är vackra men samtidigt skrämmande och en del är bara rent ut sagt skrämmande. Ett filmomslag kan avgöra om man vill se en film eller inte i mitt tycke. Oftast misslyckas filmbolagen eller de olika designbolag som skapar omslagen att ge filmen en rättvis bild i mina ögon.Grön gubbe...Peace - Love - ShoppingI feel pretty...oh so prettyLove Legs kosmetika


Här kommer en vacker och sensuell reklamfilm för Pretty Polly's Love Legs kosmetika. Titta och njut.


Axe är effektivKvällens wallpaperKärlekReklam på lyktstolpe


Ännu ett intressant koncept, använda lyktstolpar som reklampelare. För inte missar någon människa dessa när man går förbi dem på stan, liksom reklambilder på lyktstolpar hör inte till vardagen. Väldigt intressant och en väldigt smart idé tycker jag. Som sagt så älskar jag reklam som inte bara är vanlig hederlig reklampelare variant.

Titta och njut, vad tycker ni själva, hur ska reklam se ut på stan egentligen?
Axe
Penthouse Pop ArtSaknar Dubrovnik


Det är nu lite över en vecka sedan vi kom hem ifrån Dubrovnik. Vi hade det helt underbart, de första dagarna hemma i Sverige ville vi bara tillbaka och njuta av allt. Bilder kommer att komma upp på bloggen så fort jag orkar lägga in dem på min dator. Vill ni redan nu ta del av en himla massa bilder, besök Emes, hon har lagt upp en hel del redan.

Ska även berätta lite om alla de olika sevärdheter/byggnader/omgivningar och liknande som vi besökte under vistelsen. Detta blir en liten flykt ifrån alla reklam och media men det får ni leva med, för vill så gärna visa upp denna underbara stad.


Emes fyller 27 idag


Idag fyller min älskling, Emes hela 27 år. Tyvärr firar vi inte tillsammans förutom nu på morgonen för hon ska iväg till sina föräldrars sommarstuga och jag har gått och blivit sjuk, så jag stannar hemma och kurerar mig =(. Jag hann med att ge henne alla presenterna dock som jag köpt innan hon åkte, se nedan vad det var.

 

Leilas middagstips fick hon, underbar kokbok och en underbar tjej, Leila.
Boken Martina-Koden av Martina Haag fick hon också.Ett par Skullcandy Hesh Rosa. Hon behövde ett par nya för hon bytte bort sina (mitt andra par, Plantronics som hon typ sa var hennes ;) ) mot en plattskärm med sin lillebror för han behövde ett par när hon åker till Japan.

De sista tre presenterna var lite Emily prylar. Underbart märke som min älskling älskar, hon har massa olika saker från det märket nu. Två par örhängen och ett par trosor.  
 
  
 

Rena rama rånet!Kallt...


Så här kallt känns det idag. Min kropp har inte anpassat sig till den svenska "kylan" som råder just nu efter min semester i Dubrovnik (Kroatien). Som tur är så är det inte riktigt så här vitt ute denna årstid.Aj då...Tiji: The BalloonJapanska klockor


Tokyoflash har släppt två nya udda klockor, känns väldigt japanska och kanske inte så europeiskt men vad spelar det för roll, de är coola ändå. Älskar den till höger, den röda, den fattar man i alla fall lättare vad klockan är. Läs mer på GeekAlerts om klockorna.

Du kan köpa modellerna, Scramble och Progression Nekura från Tokyoflash hemsida för cirka $124


Scramble and Progression

Scramble

Progression

MotorolaSisley nothingSenaste inköp: Asos


I går kom äntligen mitt paket ifrån Asos. Ett par supersnygga Fred Perry Slip-On Tennis Plimsolls och en helt underbar jacka, Flap Bomber Jacket, bilder nedan. Hoppa över till Emes och se hennes snygga mjukisbyxor hon beställde samtidigt.

 

RSS 2.0