Egobild


Ny bild på hur jag ser ut nu för tiden, tagen nere i Enschede, Holland där jag gjorde lite journalistiskt arbete.


Precis....God JulEn klassikerJaha ja....Nikon  

Där ser manGöteborg - Bremen - Enschede


Imorgon börjar min veckolånga resa genom att jag åker ner till min storebror i Göteborg en natt, för att sedan dagen efter flyga till Bremen, Tyskland. Där blir det också en natt för att sedan åka tåg vidare till Enschede, Holland och stanna där till den 16:e. Ska bli skönt komma bort lite även om det är väldigt stressigt i livet just nu, Eme åker till Japan, vi ska flytta, har massa skola o.s.v. o.s.v.

Vad ska jag göra i Holland då? Jo jag ska ner på ett eSport LAN där jag kommer att fotografera och skriva, rent journalistiskt då. Utöver det är jag även manager för ett svenskt lag som åker ner dit, så blir till att ta hand om dem också emellanåt. Ska som sagt bli skoj, speciellt då jag missade sommarens två LAN resor till Holland, respektive Danmark.

Nu ska jag dock ta och äta lite, packa klart och be till gud att mina sponsrade tröjor från Qpad kommer på posten imorgon innan jag åker, annars blir jag ledsen.

MarkeraNästa maskeraddräktÅrets vägskylt!No whipping!Tittut!Lat eller vad?Dell Studio 15


I måndags kom läckerbiten, nämligen vår nya bärbara dator, Dell Studio 15. Det är en riktigt läckerbit, lila, var tvungen göra tjejen lite glad, men lila är lite kill/tjej färg så inga problem. Vi har inte hunnit testa den så mycket du vi är upptagna värre med att hålla på och packa för flytt. Vi flyttar nämligen den 2:e januari och inte nog med det, vi ska även resa bort, båda två. Eme ska till Japan i över 3 veckor och jag ska iväg en vecka till Holland, så mycket att göra just nu.

Nedan en läcker bild på datorn som kommer förgylla vårt liv länge. När jag hunnit testa den mer och rensat ut lite onödiga Vista installationer så kommer jag ge lite mer feedback på den. Men so far är vi nöjda, inga problem ännu heller.RSS 2.0