Tradera auktion - ASOS klänning


Emes säljer en supersnygg klänning från ASOS på Tradera. Kolla in auktionen redan idag och lägg ett bud! Den passar toppen till festen eller tjejkvällen eller varför inte när du ska ut och äta med vännerna. Överraska någon du tycker om eller lyxa till det för dig själv!!


Klicka på bilden för att komma till auktionen!

Dagens vattentemp.


Skylten på landet som aldrig någon använder sig av för att visa badtemperaturen.


Måndagens nyheter


Dags att titta vad för roliga eller udda nyheter måndagsmorgonen har gett oss.

 • DN skriver om hur Sida lade fem miljoner på presenter och fika. Fika liksom hallå vad för bakelser köpte de liksom?

 • Sida lägger mer än fem miljoner kronor på öl, vin, presenter, frukt, fikabröd och informationsmöten. Det visar en granskning av Sveriges 100 största myndigheter som DN gjort.


 • Aftonbladet skriver om femmans nya omdiskuterade serie Färjan. Fylleslaget på "Färjan" har blivit rubrik. Vilket underbart program det verkar vara som jag tyvärr missade senast. Det är rätt häng ut alla otrogna människor, som man bäddar får man ligga.

 • I kväll i Kanal 5:s "Färjan" hotar en mamma och hennes 21-åriga dotter med att stämma Viking Line, efter bråk med personalen.


 • Toalettfilmare åtalas - mest slående rubriken hos SvD idag. En 41-årig man har tydligen filmat 100-tals kvinnor på toaletten. Liksom hallå människa det finns Internet om du behöver titta på saker och ting. Dock kanske det är Internet som fått honom att bli som han är.
 • Mannen har erkänt att han monterat upp dolda kameror, bland annat på flera kaféer, skriver tidningen Metro. Enligt polisutredningen har mannen suttit och fikat i lokalerna medan kameran varit på.


  Åtalet innefattar 23 videokassetter. På fyra av dem finns kvinnor som smygfilmats i intima toalettsituationer. De flesta av inspelningarna är från 2006.


  Finanskrisen för dagstidningar


  Finanskrisen slår hört mot företag där på andra sidan atlanten. Nu är det dagstidningarnas tur att hotas av konkurs. Medieinvesteringarna sjunker i hårda tider och enligt E 24 räknar man nu med en procentuell nedgång av reklamintäkterna i år med tvåsiffriga tal. Detta kan leda till att flera tidningar hotas av konkurs. 

  En av de tidningar som den här veckan tvingats meddela att de skär ner hårt på personalen är The Spokesman Review i delstaten Washington. Tidningen har blivit välkänd även utanför USA via deras banbrytande policy när det gäller transparens och läsarkontakt. Bland annat var de först med webbsända redaktionsmöten - något som varit en förebild för svenska redaktioner som Smålandsposten och SVT Aktuellt, med deras satsning på "Öppen redaktion".

  Nu måste var femte journalist
  lämna tidningen, i ett stenhårt krispaket, där totalt 60 personer får gå. Även deras karismatiske chefredaktör Steven A Smith avgår, i protest mot den kraftfulla nedskärningen. "Den journalistik jag tycker är viktig är nu inte längre möjlig att genomföra", var hans kommentar till personalen.

  Finanskrisen är som sagt inte att leka med och att dagstidningarna skulle komma att ta stryk var bara en tidsfråga enligt mig själv. Dagstidningar är ett måste tycker jag, de kan aldrig ersättas av andra medier tyvärr och det är viktigt att denna kris kommer på rätt köl igen. Att var femte person måste varslas är en väldigt hög siffra. Krispakatet är stenhårt så att säga. Detta kommer leda till sämre nyhetsförmedling när det finns färre journalister på tidningar och medarbetare. Jag bävar till den dag när dagstidningarna får panik på denna sida och behöver varsla.

  Kwik - E - Mart  Super zoom


  Ett ganska uttjatat koncept för reklam gällande kameror och liknande, dock gillar jag den på något vis.


  Dunkin' Donuts


  Här får ni njuta av tre underbara reklambilder för Dunkin' Donuts. Får lite Fragglarna vibbar när man ser på dem.   

  RSS 2.0