Nya lägenheten


Idag äntligen fick vi tid att ta tag i saker och ting gällande nya lägenheten. Vi fixade så gott som klart skrivbordet som är specialgjort. Kom undan billigt med det tack vare K-rauta och deras bänkskivor och den bussiga killen som kapade upp bänkskivan helt gratis. Än är det inte klart där våra datorer ska stå så jag får nog ha kvar datorn på vardagsrumsbordet lite till =), vi måste nämligen såga ut två hål för elementet så värmen kommer upp ur skivan och ett till kabelhål upptill för datorerna, sedan är det klart att användas.

Kommer bli riktigt snyggt när allt är helt klart med skrivbordsdelen. Förutom det har vi massvis med annat att få klart, som hyllor i vardagsrum, hyllor i kök, hyllor i sovrum och hela hallen där vi ska ha lite saker på väggarna också för kläder. En hel del som ni hör men nu har vi i alla fall kommit ur startklossarna och det är positivt.

Bilder kommer när saker och ting är färdigt.

BoomBruce Nauman


art21 production stillMitt i tentaskrivandet om konst och reklam gör jag ett avbrott och ger er lite konst av Bruce Nauman. Nauman är en konstnär inom samtida konst. Född 1941 i USA och har en bred konstnärsbana inom flera områden, skulptur, fotografi, neon, video, målningar, tryck med mera. Nedan hittar ni lite av hans neonkonst som blev populärt under 60- 70-talet som fick sina idéer av reklam och dess skyltar.


 "The True Artist Helps the World by Revealing Mystic Truths"

Jace Everett - Bad Things


Bästa låten just nu, ledmotivet till serien True Blood.


Nya året


Varit lite dåligt med bloggandet men det beror på att vi har nu flyttat och andra saker har prioriterats. Förutom det har jag två tentor att skriva fram till den 23:e så det tar upp min dyrbara tid också. Men efter det blir det mer bloggande så ni får hålla till godo med denna underbara bild nedan.RSS 2.0