Era gamla kläder?


Vad gör ni med era gamla kläder, när de blivit för små, utslitna, används inte mer o.s.v.? Slänger ni dem eller går ni som jag och lägger dem i Myrornas insamlingslåda, eller hur gör ni?

Många försöker nog sälja sina gamla kläder men när går gränsen, hur slitna får de vara tycker ni. Jag tycker bara det är bökigt att försöka kränga gamla kläder, känns som det är mer jobb för mödan än vad man får ut av det. Sedan gillar jag att ge bort mina kläder så att de pengar som genereras från dem går till något bra.

Finns en hel del organisationer man kan skänka kläder till i denna lilla stad (Linköping) i alla fall, Myrorna, Frälsningsarmén och Röda Korset t.ex. Om ni är som jag och ger bort era kläder, till vilken organisation ger ni bort dem då?

För er som hellre vill tjäna pengar på era gamla kläder, var går ni då, finns det ett tillräckligt stort utbud av affärer där ni bor så ni kan sälja dem? Tradera (och massa andra sidor) finns också men känns som man får slita mer för få kläder sålt där, har sålt andra saker där men kläder har alltid gått dåligt, för mig personligen.


Ingen aning om vad det är för butik eller i vilken stad, bild hämtad från Internet.

Kommentarer
Postat av: Eme

Myrorna är frälsningsarmen!

2008-07-13 @ 20:00:59
URL: http://emes.blogg.se/
Postat av: Patrik A

Eme - men det där andra skiten menade jag ju :P

2008-07-13 @ 20:41:07
URL: http://averin.blogg.se/
Postat av: Liljeholmsbron

Det på bilden är Judits Seconhand på Hornsgatan på Södermalm i Stockholm. En jätte bra secondhand affär för dyrare märkeskläder finns en Judits speciellt för män ochså

2008-07-14 @ 17:05:12
URL: http://blogg.expressen.se/liljeholmsbron/
Postat av: MissyElliot

Mina hamnar hos Erikshjälpen, för det är den enda insamling som finns i min lilla stad!

:-)

2008-07-15 @ 21:46:29
URL: http://missyelliot.blogg.se/
Postat av: Andie

Jag brukar ge bort mina gamla kläder till mina vänner och de plagg som de inte vill ha blir tyvärr liggande. Men tanken är att ta med dem till myrorna eller frälsningsarmén. Jag tror dock att det blir frälsis eftersom de då kanske kommer till nytta för några hemlösa i Sverige.

2008-07-22 @ 20:51:33
URL: http://www.andie.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0