Cykeltaxi i Stockholm


Helt underbart att cykeltaxin har hittat till Stockholm och Sverige. Ett bra komplement till kollektivtrafiken och för miljön. Istället för att ta taxin hit och dit som Stockholmare så gärna gör, ta en cykeltaxi som är både billigare och bättre för miljön.

Jag kommer definitivt prova på det nästa gång jag är uppe i Stockholm. Läs mer om det i SvD.

Vad tycker ni, bra idé eller kommer det floppa?

Robin Granholm har tränat extra mycket inför premiären med cykeltaxin. 

Kommentarer
Postat av: Jacob

Det kommer nog fungera, bara det inte blir för många av dem och att det ej är bedragare. 40 kronor per person och påbörjad kvart vekar ju vara vettigt. Men när man ska betala 12 pund mellan Piccadilly Circus och Covent Garden (ca 600 meter och 5 min) är det inte ok. Vi betalade självklart ej denna hutlösa summa och blev i denna veva hotade med fysiskt våld och att cykeltaxikillen skulle ringa polisen på oss. Som tur var räddade en hjälpsam dörrvakt oss i säkerhet, när idiotcykeltaxikillen hade ringt sina 5 cykeltaxikompisar som såg ut som rugbyspelare hela bunten.



Det är min kommentar. Tack /Jacob Uppsala

2008-05-22 @ 12:42:48
Postat av: Cykeltaxi

Visst skall det finnas många, många fler cykeltaxi i både Stockholm och Sverige! Ju fler det rullar desto mindre "tycka synd om" attityd av intresserade. Nu är det nästan som när bilarna började trafikera våra gator i början på 1900-talet. "Oj va farligt det ser ut... Är det inte tungt? Synd att du skall köra tjocka mig..." Nej! Fram för många fler miljövänliga kommunala cykeltaxi. Då kommer cykeltaxi användas och betraktas mer som naturligt fortskaffningsmedel samtidigt som miljön förbättras omedelbart. Den som åker cykeltaxi kör/åker inte bil. Tusentals ungdomar som har svårt med jobb kan få meningsfull sysselsättning runtom i hela Sverige. Ett fantastiskt miljövänligt och njutbart fordon att åka i och jobba med.

Åk cykeltaxi idag för dina barns framtida miljö.

Tänk på att vi äger inte vår planet. Vi lånar den av våra barn!

2011-01-15 @ 09:21:48
URL: http://www.eurorickshaw.eu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0