Måndagens nyheter


Dags att titta vad för roliga eller udda nyheter måndagsmorgonen har gett oss.

 • DN skriver om hur Sida lade fem miljoner på presenter och fika. Fika liksom hallå vad för bakelser köpte de liksom?

 • Sida lägger mer än fem miljoner kronor på öl, vin, presenter, frukt, fikabröd och informationsmöten. Det visar en granskning av Sveriges 100 största myndigheter som DN gjort.


 • Aftonbladet skriver om femmans nya omdiskuterade serie Färjan. Fylleslaget på "Färjan" har blivit rubrik. Vilket underbart program det verkar vara som jag tyvärr missade senast. Det är rätt häng ut alla otrogna människor, som man bäddar får man ligga.

 • I kväll i Kanal 5:s "Färjan" hotar en mamma och hennes 21-åriga dotter med att stämma Viking Line, efter bråk med personalen.


 • Toalettfilmare åtalas - mest slående rubriken hos SvD idag. En 41-årig man har tydligen filmat 100-tals kvinnor på toaletten. Liksom hallå människa det finns Internet om du behöver titta på saker och ting. Dock kanske det är Internet som fått honom att bli som han är.
 • Mannen har erkänt att han monterat upp dolda kameror, bland annat på flera kaféer, skriver tidningen Metro. Enligt polisutredningen har mannen suttit och fikat i lokalerna medan kameran varit på.


  Åtalet innefattar 23 videokassetter. På fyra av dem finns kvinnor som smygfilmats i intima toalettsituationer. De flesta av inspelningarna är från 2006.


  Kommentarer
  Postat av: Thomas

  Det här med att stämma företag till höger och vänster (när man själv betett sig illa) är ju lite skojigt. Man kan inte stämma företag i Sverige på detta sätt. Men det är en gångbar uppfattning bland onyktra svenskar vad det verkar..

  2008-10-16 @ 09:30:19
  URL: http://www.tjyvnyp.se

  Kommentera inlägget här:

  Namn:
  Kom ihåg mig?

  E-postadress: (publiceras ej)

  URL/Bloggadress:

  Kommentar:

  Trackback
  RSS 2.0